середа, 27 травня 2015 р.

Нагородження мером переможців предметних олімпіад і конкурсу МАН

25 травня 2015 року у великій залі міськвиконкому відбулося нагородження учнів – переможців обласних та Всеукраїнських предметних олімпіад і конкурсів Малої академії наук України.






 Серед запрошених на нагородження були учні і педагоги ліцею науково-природничого навчання, гуманітарної гімназії імені Лесі Українки, середніх шкіл № 3, 8, навчально-виховних комплексів «Перспектива» та «Дивосвіт».





















Учнів – переможців та творчо працюючих педагогів вітали:
  • міський голова Тарасенко Василь Веніамінович;
  • перший заступник міського голови Мелюшко Анатолій Миколайович;
  • заступник начальника відділу освіти Іванова Світлана Леонтіївна;
  • депутати міської ради.
У своєму виступі міський голова зазначив, що на учнівську молодь міста покладається велика надія, тому що і сьогодні, і в майбутньому економіку, науку і техніку, мистецтво, фізичну культуру і спорт, сільське господарство і суспільне життя можуть рухати вперед тільки люди досвідчені, талановиті, творчі.







Слова подяки від імені всіх присутніх керівництву міста, депутатському корпусу міської ради за підтримку, розуміння, небайдужість до освітянських проблем висловила заступник начальника відділу освіти Іванова Світлана Леонтіївна.






Навчальні заклади м. Жовті Води - це сфера особливої уваги, адже мова йде про майбутнє нашого міста. «Ми пишаємося сьогодні перемогами юних дарувань», - зазначив міський голова, вручаючи цінні подарунки учням ліцею, гімназії, СШ№3,8, НВК «Перспектива» і «Дивосвіт».

























І на останок міський голова побажав присутнім сходжень до нових перемог на шляху до знань, творчих злетів, вдосконалення майстерності та вдалих, сповнених радощів, літніх канікул.




Наприкінці прийому в мерії юні дарування та їхні наставники мали змогу сфотографуватися з міським головою Тарасенком В.В. та його заступником Мелюшко А.М.




Немає коментарів:

Дописати коментар