суботу, 23 травня 2015 р.

Підсумкове методичне об'єднання 20 травня 2014 року

20 травня 2015 року на базі ліцею природничо-наукового навчання було проведено підсумкове методичне об'єднання вчителів інформатики за 2014-15 н.р. На засіданні були присутні вчителі інформатики ліцею, СШ №3, 4, 5, 10, 11, 12 та методист відділу освіти Зражва Валерій Іванович.








За планом проведення методичного об'єднання з перших трьох питань виступила керівник методичного об'єднання Чуб Ганна Юріївна з детальним аналізом проведеного в березні місяці моніторингу, участі учнів навчальних закладів міста в олімпіадах, конкурсах, турнірах різних рівнів та презентувала новий блог методичного об'єднання.
З четвертого питання виступила вчитель інформатики та фізики СШ №10 Бойко Анжела Артурівна з презентацією методичного посібника допомоги вчителям "Створення та ведення власного блогу". Виступ був дуже інформативним, цікавим, актуальним в наш час інформатизації навчання.
Також Звоник Владислав Анатолійович, вчитель інформатики СШ №3, познайомив вчителів з можливостями програми Lync пакету Microsoft Office. Це надзвичайно легка в користуванні програма для обміну миттєвими повідомленнями, здійснення аудіо- та відеовикликів, проведення нарад, конференцій, надання відомостей про доступність (присутність), а також надання спільного доступу до можливостей. Практичне використання цієї програми буде впроваджуватися наступного навчального року.
Додаткову цікаву інформацію надала вчитель інформатики СШ №10 Іванченко Тетяна Володимирівна, яка відвідала курси підвищення кваліфікації вчителів інформатики в Дніпропетровському обласному інституті післядипломної педагогічної освіти.
Презентацію методичного об'єднання представлено нижче.
Бажаю всім гарного літнього відпочинку, набратися сил, нових ідей для реалізації наступного навчального року! До зустрічі! :)


Немає коментарів:

Дописати коментар